Chocolade massage

Zoete verwennerij met pure cacao De Hot Chocolate massage is een behandeling waarbij gemasseerd wordt met warme, vloeibare cacao. De behandeling is een unieke ervaring en leidt tot een diepe rust en die een gevoel van totale ontspanning geeft. Daarnaast verzacht en voedt deze de huid. Chocoladefondue is al heerlijk en ontspannend, maar nu kunt u ook genieten van een chocolademassage. De chocolademassage is een ontspanningsmassage van het lichaam met verwarmde cacaoboterolie. 

Deze massage wordt steeds populairder en wordt ook wel eens de ‘zoetste verwenning’ genoemd sinds de massage bestaat. De natuurlijke bestanddelen van cacao heeft voornamelijk een positieve invloed op het lichaam en geest. Cacao bevat namelijk theobromine, dat het niveau van serotonine en endorfine in het lichaam verhoogt. Serotonine is het lichaamseigen antidepressivum. Endorfine, ‘het gelukshormoon’, bevordert de algemene ontspanning en werkt pijnonderdrukkend.

De cacao bevat daarnaast natuurlijke antioxidanten, die een positieve invloed hebben op de bloedcirculatie. Cacaoboter heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en herstellende werking. Doordat de natuurlijke bestanddelen van cacao de afbraak van cellen in de huid tegengaan, vertraagt cacao het verouderingsproces. Een chocolademassage werkt als het volgt. De verwarmde cacaoboter wordt over de huid verdeeld. Door de massage krijgt u een chocoladezachte huid en kunt u genieten van chocolade zonder erbij stil te staan hoeveel calorieën erin zitten.